iklan terbaru kempen taknak merokok




MySpace
Salam semua..

hmm macam2 iklan kat tv pasal keburukan merokok.. tapi masih ramai lagi orang yg merokok.. macam2 kempen da buat untuk tunjukkan betape bahayenyer rokok nih.. tapi perokok2 tegar leh wat derkk jer.. hehhhe.. boleh dikatakan harga rokok akan naik setiap tahun disebabkan cukai yang dikenakan kerjaaan, tapi samer gak, harga naik ker, iklankan penyakit kat kotak rokok ker, wat kempen hari taknak merokok ker, sumernyer still samer masih ramai orang yang merokok.. hmm korang raser aper lagi yg kter terlepas pandang & tak dibuat lagi untuk kurangkan peratusan perokok2 dimalaysia ni eh? MySpace


mari sama2 katakan taknak pada rokok!!



4 comments:

denaihati said...

Salam Aidil Fitri, maaf zahir batin. Undian untuk contest Weblog Popular 1Malaysia sangat-sangat diharapkan.

denaihati said...

Saja nak info ada hadiah tambahan untuk contest weblog popular 1Malaysia. Contest akan tamat pada 31/10/09. Jangan lupa check ranking anda di google.com.my (keywords "Weblog popular 1Malaysia) kerana mungkin anda adalah pemenangnya dan juga tambahkan denaihati ke bloglist anda untuk update terkini contest. tq

Zahan said...

best..

Precious said...

TAk nak! Memang tak nak!!

Post a Comment

Thanks for Ur comment.. please come again yaaa....